lørdag 1. september 2012

Dag 7 og 8

I BRASIL

Hærlig å våkna opp til lydane i Santos. litt frokost å litt kaffi før eg tek min første tur åleine i byen. Det er så mykje å sjå, eg går rundt i byen i ca 5 timer og handler litt. før det bærer heim att. til ein interessant og god midag hos Mor. Denne helgen er spesiell fordi vi skal på ein familieleir i helga, på ein leirplass i jungelen.
Gunhild kjører med "mor, far og søs" mens eg blir med Bruno, og henter 2 venner av han. dette skulle vise seg å ver litt av ein tur. etter at vi har hentet dei finner eg ut at alle i bilen kan engelsk. Ein av dei  har bodd i USA. Han andre har jobba som engelsk lærar. så då bar det ut på ein god guttatur. Daniel 22, Bruno 24 Haffa 18 og Marco 43. Dette var akkuratt som å være heime, 4 timers kjøretur med god gammeldags pissepreik.
Me ankommer leiren, her finner eg raskt ut at eg høyrer heime med ein guttegjeng på 11 år. Det var konge. Me spelte bordtennis og billiard.. etter nokre timar måtte kidsa legge seg :-(.. men då fant eg Gunhild å resten av ungdommane på leiren så satt vi oppe lenge å leika forskjellige leiker. Dette var  tidenes dag:)
Dagens høydepunkter: fikk mange gode samtaler å noen som ville be for meg.
Å damene synes eg ligner på enn tv kjendis;-) kan ikkje nekta for det

I BRASIL

God frokost, godt selskap å har det konge, det er en fine morgen. etter frukost er det møte, med andakt og lovsang, ein fantastisk opplevelse, etter morgenmøte blir eg med guttegjengen min for å fiska. Det vil sei å gå bak i hagen kor det er ein heimalaga innsjø. fisker og får fisk, får å deretter kaste denut  igjen. Dette kunne me gjere i timevis :-P
Men ein ting vi kunne gjøre endå lengre var å spille fotball. alle guttaboys å menn på leiren samlas for å spille. alt fra 4 til 50 år. på ein liten asfaltbane. vi spilte i ca 5 timer barbeint. Det var drid vondt til tider. men gikk bra. husker ikke alt jeg gjorde i dag, men det var sikkert gudd. Me laga ein liten film idag. Så vi må få ut på bloggen;-).. uansett etter alt fiskingen,fotballen,bortenis,sykling,tur,volyball,slakkline,ridnig (såg på). å mye mer var det på tide med kveldsmøte og lovsangsmøte, det var gudd sjølv om eg ikkje forstod noko, fikk mye ut av det med å bare høyre på dei andre å klappa i takt:-P, så var det talentiade, hehe det var løye, så lærte vi dem noen norske leker... Å nå klare eg ikkje meir så eg går å legge meg:-P god natt:-)

Dagen etter:
Etter leiren reiste vi heim å rett i et "suprise party". Med sang å mat, her var det både venner av bursdagsbarnet, søsken, foreldre til vennene og venner av menigheten.
Her i Brasil er det vanleg å kleme/kysse på kinnet til alle. Både når du kommer og går,
Så eg fekk det kyssa, for å seia det sånn!
thanx guys! 2012. Brasil. Daniel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar