mandag 5. november 2012

BERGEN


ja nå e det blit så mangen så lese denne bloggen at eg bare vil informere om at eg e en stolt dyslektikar :-D å vis du leser denne bloggen må du ta den med en klype salt;-)
Amen.


Endeli kom jeg til Bergen.
når jeg ankom følte jeg meg veldi utenfor med tanke på beklednig. jeg går runt i bergen sentrum med stor tur sekk og fjellsko/fjellbukse osv.. mens alle andre går ront i sosseklær og dress. å alle ser rart på meg.
etter noen timer i sentrum finner jeg adresen til noen venner av meg (Lars, Eivor og Bjarte)
å bestermer meg for å søke husly der.
det får eg å tilbringer restden av helgen hos de, ser fotball å kosser oss.
mandagsmornig bestemer eg meg får å gå til Sotra får å finne en ny venn som bur der.
turen tar ca 5 timer det er nydeli vær å fine turstier å gå på.. men når jeg kommer fram ser jeg på huse å tenker det hva rart at en student sko bu i et sont hus.. jeg dinger på døren men ingen oppner. jaja tenker eg vi får prøve senere. men etter et par timer får jeg konntakt med vennen min Ole kristian gjenom facebook, å han gir meg adresen hans får det viste seg at den jeg hadde funet var foreldrenes,
å etter ca 9 timers tur finner jeg ut at han bur veg i veg med vennene mine vor jeg startet å gå fra.
så etter ca 11 timers tur var jeg tilbake vor jeg startet. men turen var likevel vert det.
å der får jeg bu hos Ole Kristian og Øyvind.

dagen i bergen innebærte for det meste å gå på møtter å gå runt i sentrum å snakke med folk å særlig tigere, jeg kom i samtale med et par tigare. fikk mye ut av det. prøfte tilogmed og tige lit selv også. det hvar lit av en opplevelse, å se på alle som gikk forbi å såg ned på meg.

jeg reiste også på øveraskelses besøk til tidliger klassekamerater/veninner fra Bibelskolen i Grimstad. å på midag med mangen gode venner.
å filmkveld med mangen nye venner. var kjempe koselig

jeg reiste også en helg til Austevoll med Hanna. der fikk jeg oppleve sing along med justin bieber sanger. å søndagskole. å jeg gikk ikke på søndagskolen når jeg var litten. så dette var faktisk første gang.. å jeg digget det..fikk tilogmed bli med opp på "senen" å spile rytmeinstrument med resten av jengen :-D

å fikk også muligheten til og gå mye turer både i Austevoll og i Bergen..

ja, jeg ble også med i KRIK sin fotball tunering med noen gamle venner og noen nye. det hva digg å få spilt litt fotball igjen.

jeg kune sakt så mye mer om tiden min i bergen men får å vær helt ærlig så er jeg litt lei av og skrive nå:-P hehe

takk till alle som tok imot meg i Bergen/Sotra og Austevoll.
fam. Stenevik, fam. Kartveit, Fam Urhaug, Fam. Hammre, Thomas, Øyvind, Lars, Bjarte, Eivor. og til alle jeg spiste midag hos. :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar